Deze opleiding heeft tot doel te kaderen wat de wettelijke vereisten zijn op een specificatie of technische fiche.
De referentie naar de wetgeving (en/of vigerende richtlijnen en omzendbrieven) en de vertaalslag van deze eisen in een technische fiche komen aan bod in deze opleiding. Men leert dus wat als ‘must have’ thuishoort op een technische fiche en wat als klantspecifieke eisen kan worden opgelegd.
Inhoud
- Inleiding
- Verordening 1169/2011: wettelijk kader
- Overzicht referenties wetgeving (en bovenwettelijke richtwaarden) op specificaties
- Microbiologische criteria en richtwaarden
- Chemische parameters
- Fysicochemische parameters
- Diversen: GGO, ioniserende straling, …
- Specifieke regelgeving voor verpakkingsmaterialen
- Opstellen, valideren en verifiëren van specificaties
- Eisen in commerciële normen
- Q&A
1 dag; van 9u00-17u00
Deze opleiding wordt aangeboden op:
Neem hier contact voor meer info.
Alle opleidingen worden gratis of tegen een gereduceerd tarief aangeboden voor werknemers uit volgende paritaire comités: PC 118 - PC 220 - PC 200; zie ook www.alimento.be.
Via ALIMENTO (www.alimento.be) of zie ook rechtstreekse link door te klikken op datum en locatie: