Deze opleiding heeft tot doel medewerkers uit de voedingsindustrie klaar te stomen tot ‘interne auditoren’. Daarbij worden verschillende aspecten in kaart gebracht: van audit technieken tot rapportage tools en wijze van interviews (sociale en communicatie vaardigheden).
Tevens wordt de nodige achtergrondinformatie (definities, aanpak, voorbereiding en afronding van een audit) aangereikt.
Volgend programma wordt afgewerkt:
- interne audits: definities, wat & waarom
- het doel van interne audits
- interne audits in commerciële lastenboeken (BRCGS, IFS, ...)
- de interne audit-trails
- de interne audit-cyclus
- principes van een interne audit
- voorbereiding interne audit
- uitvoeren interne audit
- afhandelen en rapportage interne audit
1 dag; van 9u00-17u00
Deze opleiding wordt enkel in-house aangeboden, op maat van uw onderneming. Neem hier contact voor meer info.
Neem hier vrijblijvend contact voor prijszetting en offerte.
Neem hier vrijblijvend contact voor inschrijvingen.