De lesgever licht in deze opleiding de nutritionele eigenschappen van levensmiddelen toe en gaat tevens in op de etiketteringsverplichting m.b.t. nutritionele informatie:
- verplichte vs. vrijwillige nutritionele vermeldingen
- berekening nutritionele gegevens (+ oefeningen)
- uitdrukking en presentatievormen nutritionele gegevens
- per 100g in tabelvorm
- portie etikettering
- als % van de RI
- ...
- nutri score
- claims wetgeving
Aan de hand van praktijk-voorbeelden en oefeningen leert u de correcte nutritionele gegevens te etiketteren.
0.5 dag; van 9u00-13u00
Deze opleiding wordt aangeboden op:
Neem hier contact voor meer info.
Alle opleidingen worden gratis of tegen een gereduceerd tarief aangeboden voor werknemers uit volgende paritaire comités: PC 118 - PC 220 - PC 200; zie ook www.alimento.be
Via Alimento (www.alimento.be) of zie ook rechtstreekse link door te klikken op datum en locatie: