In deze opleiding laten we deelnemers kennis maken met de International Food Standard (IFS).
De eisen in de nieuwe standaard (versie 8) hebben een meer prescriptief karakter en de nieuwe structuur maakt het gemakkelijker om met de standaard te werken. Er is een duidelijke focus op evaluatie van productie en minder op documentatie of administratie. Het vernieuwde eisenpakket werd duidelijk goed afgestemd op de GFSI Benchmarking Requirements: zo maakt ook Food Safety Culture nu deel uit van de norm én wordt 1 audit per 3 jaar een onaangekondigde audit.
In deze opleiding worden alle eisen toegelicht, met speciale aandacht voor de verschillen tussen versie 7 en versie 8. Ook het auditprotocol en andere belangrijke aandachtspunten worden in de verf gezet.
De opleiding heeft finaal tot doel u klaar te stomen voor een goede kennis en implementatie van de IFS norm in voedingsbedrijven.
1 dag; van 9u00-17u00
Deze opleiding wordt enkel in-house aangeboden, op maat van uw onderneming. Neem hier contact voor meer info.
Neem hier vrijblijvend contact voor prijszetting en offerte.
Neem hier vrijblijvend contact voor inschrijvingen.