Elk voedingsbedrijf dient zijn eigen voedselveiligheidsplan op te stellen, gebaseerd op de principes van HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point).
Eén van de gefundeerde processtappen binnen een HACCP-analyse is de HACCP-verificatie.
Deze verificatie dient als periodieke controle om na te gaan of de HACCP-aanpak in uw bedrijf effectief is, om na te gaan of de beheersing van uw CCP’s correct verloopt en/of om verbetermaatregelen op te sporen.
De verificatie doet een HACCP-team inzicht verwerven of de huidige werkwijze tot voldoende veiligheid leidt. Derhalve is het uitwerken van een grondige, gefundeerde HACCP-verificatie een belangrijke sleutel tot het welslagen van uw voedselveiligheidsplan.
In deze opleiding reiken we een aantal tools aan om uw HACCP-verificatie op een fundamentele en onderbouwde wijze aan te pakken. U verwerft meer inzicht m.b.t. de aanpak van een HACCP-verificatie met als einddoel: het optimaliseren van uw bedrijfseigen HACCP-systematiek.
0.5 dag; telkens van 9u00-13u00
Deze opleiding wordt aangeboden op:
Neem hier contact voor meer info.
Alle opleidingen worden gratis of tegen een gereduceerd tarief aangeboden voor werknemers uit volgende paritaire comités: PC 118 - PC 220 - PC 200; zie ook www.alimento.be.
Via ALIMENTO (www.alimento.be) of zie ook rechtstreekse link door te klikken op datum en locatie: