Het opstellen, actualiseren en implementeren van een HACCP-plan is meestal de taak van de kwaliteitsverantwoordelijke(n). De praktische toepassing en opvolging ervan valt vaak onder de bevoegdheid van productie- en/of lijnverantwoordelijken. Elke medewerker draagt zijn steentje bij inzake het respecteren van goede hygiënische praktijken.
De betrokkenheid van bedrijfsleiding en hoger management is finaal dé sleutel tot succes.
Zij moeten het HACCP team ondersteunen, hebben een belangrijke voorbeeldfunctie en betrachten het voedselveiligheidsbeleid correct te leiden en om te zetten in praktijk. In deze opleiding willen we aan de doelgroep (bedrijfsleiding / hoger management) de nodige inzichten en achtergrondinformatie meegeven om het voedselveiligheidsbeleid op een correcte manier te implementeren.
1 dag; van 9u00-17u00
Deze opleiding wordt aangeboden op:
Neem hier contact voor meer info.
Alle opleidingen worden gratis of tegen een gereduceerd tarief aangeboden voor werknemers uit volgende paritaire comités: PC 118 - PC 220 - PC 200; zie ook www.alimento.be.
Via ALIMENTO (www.alimento.be) of zie ook rechtstreekse link door te klikken op datum en locatie: