Deze opleiding heeft tot doel de betrokkenheid van de aankoopdienst (en andere verantwoordelijken) te verscherpen ten aanzien van voedselveiligheid en -kwaliteit.
Volgend programma wordt afgewerkt tijdens de opleiding:
- leveranciersselectie vs. leveranciersbewaking: wat - definities - waarom
- doelstelling leveranciersselectie en beoordeling
- overzicht van huidige wetgeving
- contactmaterialen: wetgeving - opvragen relevante info (VVO, ...) + interpretatie van een VVO
- overzicht van gevaren in de voedingsindustrie
- bespreking selectiecriteria
- parameters voor leveranciersbeoordeling
- ingangscontrole: wat en hoe
- interpretatie van gangbare normen inzake leveranciersselectie & leveranciersbewaking (BRCGS, IFS, ...)
Deze cursus richt zich tot volgende doelgroep: aankoopdienst, kwaliteitsverantwoordelijken, productontwikkeling, bedrijfsleiders en alle andere betrokkenen inzake aankoop van goederen en diensten.
1 dag; van 9u00-17u00
Deze opleiding wordt aangeboden op:
Neem hier contact voor meer info.
Alle opleidingen worden gratis of tegen een gereduceerd tarief aangeboden voor werknemers uit volgende paritaire comités: PC 118 - PC 220 - PC 200; zie ook www.alimento.be.
Via ALIMENTO (www.alimento.be) of zie ook rechtstreekse link door te klikken op datum en locatie: